Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Svensk pop og en kongelig affære

Hej Tor
Et svensk band med en kvinde – jeg mener det hed noget i retning af …in arms – vist fra 1990erne. Den svenske konge var vist gode venner med damen en overgang. Husker du det?
Mvh J. Kristensen, Hobro

Hej J. Kristensen
Der mangler lidt, men dine brikker er rigeligt til, at jeg kan lægge puslespillet for dig. Army of Lovers debuterede i 1988, men fik deres store gennembrud i 1991 med “Crucified” og fik senere mindre hits med sange som “Obsession”, “Ride the Bullet” og “Israelism”. De mandlige medlemmer Alexander Bard og Jean-Pierre Barda har været med gennem hele perioden, mens der har været flere kvindelige medlemmer gennem årene. Camilla Henemark – også kendt som La Camilla – har været med over flere omgange, blandt andet i forbindelse med gennembruddet, og det var Camilla Henemark, som var i alles søgelys, da bogen “Den ufrivillige monark” for ti år siden afslørede, at den svenske konge Carl XVI Gustaf i slutningen af 1990’erne havde haft en længerevarende affære med hende.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *