Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Beatles-julesange?

Hej Tor
Herhjemme kom vi til at diskutere, om det kan passe at der aldrig kom en julesang fra The Beatles. Vi kender selvfølgelig godt ”Happy Xmas”, men det var jo John Lennon (og senere kom jo også McCartneys julesang). Hvad med Beatles?
Kh. Birte og Erik

Hej Birte og Erik
De er ikke med på de almindelige LP’er, men der findes faktisk juleindspilninger med The Beatles. Flere år i træk modtog medlemmerne af bandets fanklub en særlig single med juleindspilninger og oplæste hilsener fra John, Paul, George og Ringo. Sangen ”Christmas Time Is Here Again” dukkede op til overfladen igen i 1996, da gruppen i forbindelse med ”Anthology”-udgivelserne udsendte sangen ”Free As a Bird” på en single, der også indeholdt ”Christmas Time Is Here Again”. Det er ikke ligefrem en af deres mest gennemarbejdede sange, og i stedet for en normal afrunding af sangen glider den til sidst over i julehilsener fra bandmedlemmerne. I kan høre den her.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *