Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Et-eller-andet-Jessica

Hej Tor
Min datter har fået en veninde, der hedder Jessica, og jeg får altid en stump af en melodi i hovedet, når talen falder på hende, men jeg kan ikke meget mere end et par melodilinjer, og teksten er helt væk ud over noget med Jessica. Det er enkel pop og det er måske fra starten/midten af 90érne, hvis jeg ikke husker helt galt. Siger det dig noget?
Mvh Chr.

Hej Chr.
Det findes flere sange om den ene og den anden Jessica, blandt andet med The Allman Brothers Band, Major Lazer og danske Dalton, men ud fra din beskrivelse vil jeg mene, at vi skal søge i Sverige. I 1994 udgav gruppen Run 4 Fun nemlig ”Please Don’t Talk To Jessica”, og mit bud er, at det er den, du skal have fat i. Det vil være en overdrivelse at sige, at den var et stort hit i Danmark, men den fik dog en smule plads i radioen, i øvrigt ligesom deres single ”Dancing With Somebody”.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

En kommentar til “Spørgsmål: Et-eller-andet-Jessica”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *