Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Jeg er så glad for dyr

Hej Tor
Jeg leder efter en sang om at gå på jagt. De skyder forskellige dyr, og ender vist også med at skyde en mand. Jeg ville mene, det var De Gyldne Løver, men har ikke kunnet finde en sådan sang på deres plader.
Mvh. Eriksen

Hej Eriksen
Regionen er rigtig, men bandnavnet forkert, for det var Slåbrock Band, der sang, at ”jeg er så glad for dyr, så lukker altid øjnene, når jeg skyder”. Nummeret “Jagten går ind” stammer fra Slåbrock Bands debutalbum “Provins Punk” fra 1977. De originale album kan være svære at opdrive, men opsamlingen “Bundskrab” findes på flere streamingtjenester. Her bærer sangen dobbelttitlen “A er så glå ve dyjr/Jagten går ind”.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *