Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Elbilens “At Last”

Hej Tor
Du hjalp en læser ang. musik fra tv-reklame, så jeg gør også forsøget: Der er en reklame for en elbil kaldet Polestar. Musikken er ”At last”, men det er ikke Etta James ell. lignende, det er en ny version. Først syntes jeg det lød som Randi Laubek, men jeg kan ikke se, at hun skulle have indspillet ”At last”. Hvad siger du?
Mvh. K.L.

Hej K.L.
Der er passager, hvor jeg godt kan forstå, hvorfor du kommer til at tænke på Randi Laubek, men i dette tilfælde skal du have fat i den norske sangerinde Ane Brun. Hendes version af ”At Last” findes ikke på et album, men det er udgivet som single – og ikke kun til reklamebrug – så du vil kunne finde den på både Youtube og streamingtjenester. Og hvis du ikke allerede kender til Ane Brun, så er der masser af fine ting at gå på opdagelse i, både i hendes eget eksperimenterende singer/songwriter-univers og i hendes vellykkede coverversioner af kendte sange.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *