Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Benny Collins’ sang om Suzy

Hej!
Leder efter en sang der hedder ”Suzy” med Benny Collins fra 1977.
Mvh Dorthe

Hej Dorthe
Det er korrekt, at sangeren Benny Collins i 1977 udgav singlen “Suzy”, og så vidt jeg kan se i musikfortegnelser på nettet, var det hans eneste udgivelse. Den findes tilsyneladende ikke på nogen streamingtjenester, og ingen har lagt den på Youtube. Nogle gange kan man være heldig, at gamle vinyludgivelser kan lånes på biblioteket, men ifølge bibliotek.dk er det kun Det Kgl. Bibliotek i København, der har et eksemplar stående, og den er desværre ikke til udlån. Skulle nogen blandt Musikbrevkassens læsere ligge inde med ”Suzy”, formidler jeg gerne kontakten. 
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *