Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Cutest little dinghy

Hej Tor
I radioen (P3, vil jeg tro) var der engang et program, som nogle gange spillede et gammelt nummer, som var lidt kikset/kitschet på den ene eller anden måde. Jeg husker ikke meget, men jeg husker noget med ”the cutest thing in the navy”. Siger det dig noget?
Kh Mette

Hej Mette
Det kunne godt lyde som et af de faste programpunkter i P3’s ”Stenstrop & Partners” sidst i 1990’erne. Jeg tror, at værten Uffe Stenstrop kaldte disse sange for ”smid-væk-hits”. Og jeg vil tro, at du tænker på det mærkværdige – og tvetydigt lumre – Ruth Wallis-nummer fra 1953 ”The Dinghy Song”, der handler om ”the cutest little dinghy in the navy”.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *