Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Værdi af Beatles-LP

Hej Tor Bagger
Efter at have hørt Beatles i uge 36, har jeg fundet denne opsamlings lp med en plakat i gemmerne, jeg vil høre om den er noget værd.
Mvh. Ole

 

Hej Ole
Det er nu ikke en opsamlings-LP, du har sendt mig et billede af, men omslaget til dobbeltalbummet “The Beatles”, normalt omtalt som “The White Album”. Hvis det er den originale udgivelse fra 1968, du har, vil der altid være et marked for det, men eftersom det trods alt er en sjældenhed, men en af de almindelige og dermed ganske udbredte LP’er, findes der masser af eksemplarer rundt omkring – og det påvirker naturligvis prisen. En søgning viser, at den slags som udgangspunkt sættes til nogle hundrede kroner, men heller ikke mere end det. Spørgsmålet er derfor, om den ikke er mere værd at have stående i samlingen, end den vil være som salgsvare?
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *