Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Kød og kartofler

Hej Tor
Ganske få ledetråde, men jeg håber du husker bedre end jeg: Ca. 1990, en lidt jazzet sang om ikke at gide spise kartofler hele tiden, men savne kød. Vil gerne finde den for at drille min kone, der prøver at ”tage kødet fra mig”.
Mvh. John

Hej John
Der er nok grænser for hvor mange sange, der kan passe på den beskrivelse, så det er formentlig den danske jive-gruppe Tintin og Hårtørrerne, du leder efter. De udgav i 1989 singlen ”Meat”, som blandt andet rummer linjerne ”I wanna eat meat, put it in my stomach seven days a week eight hours a day. I wanna eat meat, put it in my stomach, if you serve potatoes I’ll throw it away”. Du kan høre en liveversion af sangen på denne gamle tv-optagelse.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

En kommentar til “Spørgsmål: Kød og kartofler”

Hej Tor! Jag läste ditt svar om Kød og Kartofler, men kom att tänka på “Gamle Kartofler”, sånger med text av en författare på norra Jylland under 80-90-talet. Sångerna, som han framförde i ett radioprogram på DR, hade fått musik av Mats Gustafsson, pianopedagog och organist i Koed. Men vad hette textförfattaren? Kan du hjälpa mig med detta?