Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Kellogg’s-musik

Hej Tor
Jeg så tilfældigt en tv-reklame for Kelloggs morgenmad for nogle dage siden og syntes, musiknummeret dertil var rigtig godt. Jeg vil rigtig gerne høre det i hele sin længde og har derfor ledt efter den på YouTube, hvor jeg har fundet reklamen (Publicité Kellogg’s – Janvier 2023), men så kan jeg ikke komme videre! Nu håber jeg på din hjælp til opklaring af, hvem der synger, og hvad nummeret hedder. På forhånd tak for hjælpen.
Kamma

Hej Kamma
Hvordan marketingafdelinger og reklamebureauer udvælger musik til deres kampagner, er ikke helt let at gennemskue, men hvad det er, de har valgt, kan jeg godt forklare i dette tilfælde. Sangen i den nye Kellogg’s-reklame er Etta James-sangen “Something’s Got a Hold On Me” fra 1962. Det indledende stykke fra sangen har i de seneste år været særligt kendt, da det blev samplet til den svenske DJ Aviciis hit “Levels” i 2011.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *