Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Vaske i måneskin

Hej Tor
Jeg hedder også Tor og jeg har et spørgsmål, jeg endnu ikke har kunne google mig et svar på og det er: Hvem synger “Vaske i måneskin, et reklameclip fra andel energi – Tænd for de gode energivaner”? På forhånd tak!
Mvh. Tor Haakon Hansen

Hej Tor
Det krævede mig en tur omkring Andel Energi, men jeg har fundet et svar til dig. Reklamesangen er naturligvis en omskrivning af “Danse i måneskin”, som den blot 14-årige Trine Dyrholm blev berømt på i Melodi Grand Prix i 1987. Sangerinden er Lea Thiim Harder, og det er også hende, man i tv-reklamen ser fylde vaskemaskinen. Hun har været korsanger for blandt andre Aqua, Alex Vargas og Bryan Rice, og hun har medvirket i musicals som “Bodyguard”, “Midt om natten” og “Terkel i knibe”. Sidste år lagde hun også stemme til storesøsteren Luisa i Disney-tegnefilmen “Encanto”. Musikken er produceret af ingen ringere end Pitchshifters, som i de seneste år har arbejdet med blandt andre Andreas Odbjerg, Hjalmer og Medina.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *