Kategorier
Musiknyheder

80 år er ingen alder

Det siges, at der ikke gror mos på en rullesten, og aktivitetsniveauet hos Rolling Stones-forsangeren Mick Jagger kan sagtens bruges til at bekræfte den påstand. Fan-hjemmesiden Time Is On Our Side citerer Mick Jagger for at have sagt, at bandet kun tager på turné, når han har lyst: “Altså, jeg kan godt lide at optræde, men der er hele spørgsmålet om at fremstå for gammel. Jeg ved godt, hvad jeg engang tænkte om folk i min alder. Det kan godt virke upassende at være på rockturné i vores alder”. Citatet stammer dog fra september 1981, hvor Jagger lige var fyldt 38, men netop i dag bliver Mick Jagger 80 år, og der er stadig fart på, både med hyppige turnéer, i privatlivet og i fejringen af den runde dag.

Det engelske medie The Sun kunne forleden afsløre, at Jagger har lejet Chelsea Physic Garden, der blev etableret som botanisk have i London i 1673. Her vil han holde fest for flere end 300 gæster, blandt andre sine livslange kolleger fra The Rolling Stones, en bred skare af venner og sin 36-årige kæreste Melanie Hamrick, der også er mor til Jaggers ottende og yngste barn, den seksårige søn Deveraux Octavian Basil Jagger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *