Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Konfirmationssang fra Carmen Curlers

Hej Tor
Angående Carmen Curlers: Det nummer som de 3 damer spiller ved Svend’s konfirmation. Er det et rigtigt nummer eller bare lavet til lejligheden. Nummeret starter med: Nogen si’r græsset er grønnere et andet sted end lige her.
Claus Holm

Hej Claus
Det er ikke meget, man hører af sangen, og det er ikke til at vide, om der overhovedet er komponeret mere end nogle få linjer af den, for det må være en af dem, der er skabt direkte til ”Carmen Curlers”. Det fremgår generelt af rulleteksterne hvilke musikstykker, der er brugt udover de ting, komponisten Jesper Mechlenburg har kreeret til serien – og når sangen om det grønnere græs ikke er nævnt her, er det også et klart tegn på, at den ikke har haft et liv før ”Carmen Curlers”.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *