Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: 5 x Kaj

Hej Tor
For en 20-30 år siden så jeg i tv en video, som jeg mener 5 x Kaj stod bag. I videoen synges en sang om mad og livretter etc., måske med omkvædet “Jeg kan bedst li’…” og der panoreres hen over et bugnende buffetbord med bl.a. en stegt pattegris med et æble eller lignende i munden. Mindes du videoen?
Mvh. Per Jensen

Hej Per
Jeg må indrømme, at jeg ikke husker hverken sangteksten eller den omtalte video, men heldigvis havde du selv en del af svaret på hånden. Jeg har derfor været en tur omkring Bertel Abildgaard, som i 5 x Kaj var kendt som Guitar-Kaj, for at få detaljerne på plads. Han kunne heldigvis genkende din beskrivelse, og det drejer sig om sangen “Min Sidste Vilje”, som udkom på deres album “Ægte Kærlighed/Kylling i Karry”. Desværre har jeg ikke kunnet finde hverken sangen eller videoen på nettet.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *