Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Helge Engelbrecht

Hej Tor
Engang for måske 20 år siden hørte jeg i radioen en mand synge en vise, der handlede om en bekymret far, hvis datter var forelsket i Helge Engelbrecht, og nu, til faderens store fortrydelse, ville giftes med H.E. Jeg har prøvet at søge forskellige steder, men har ikke kunnet finde noget. Er den indspillet eller har det bare været en revyvise, der har været spillet?
Mvh Bjarne

Hej Bjarne
Jeg har kontaktet en ganske relevant ekspertkilde: Helge Engelbrecht! Med hans hjælp er jeg nået frem til, at det var Andreas Bo Pedersen, der fremførte “Min datter er fuldstændig vild med Helge Engelbrecht” i Århus-revyen i 2001. “Ideen kom oprindelig fra Frank Thiel – skuespiller og bror til Tommy, som jeg spiller med – og handlede i starten vist slet ikke om mig. Men det kom den til”, skriver Engelbrecht. Andreas Bo opførte den også ved Engelbrechts 50-års-fødselsdag i 2002, men jeg kan desværre ikke finde spor af indspilninger eller revyoptagelser, så dette spor ser ud til at ende blindt.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *