Kategorier
Musiknyheder

Peggy Sue taler ud

De fleste folk med kendskab til rock’n’roll-musikkens barndom kender nok bedst Peggy Sue som titlen på et udødeligt hit med Buddy Holly, men den virkelige Peggy Sue lever også stadig i bedste velgående. Faktisk er Peggy Sue Gerron i denne tid hovedperson i en strid om rettigheder, eftermæle og indtægter, da hun inden længe udgiver erindringsbogen Whatever Happened to Peggy Sue om hendes venskab med Buddy Holly.

Rocklegendens enke Maria Elena Holly, der ejer rettighederne til Buddy Holly-navnet og alt omkring det, er ifølge CNN klar til at lægge sag an, hvis bogen udkommer, fordi virkelighedens Peggy Sue ikke har fået tilladelse til at udnytte minderne om Buddy Holly, og fordi Peggy Sue angiveligt skulle fordreje sandheden. Sangen om Peggy Sue skulle i øvrigt have heddet Cindy Lou, men Buddy Hollys trommeslager, der var lun på Peggy Sue Gerron, overtalte ham til at ændre teksten for at gøre indtryk på Peggy Sue. Det lykkedes tilsyneladende, for to blev senere gift.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *