Kategorier
Musiknyheder

60’er-hitmager død

Manden bag en af 1960’ernes gladeste sange gik bort i weekenden. John Stewart var ikke blot medlem af folkgruppen The Kingston Trio, men også sangskriveren bag Daydream Believer, der blev kendt med The Monkees i 1968 – også selvom forsangeren i gruppen slet ikke brød sig om nummeret.

I bogen The Monkees Tale fortæller Davy Jones, at selvom han skiftede mening, da Daydream Believer blev et hit, var han oprindeligt irriteret over at skulle indsynge John Stewarts sang: ”Man kan høre på vokalen, at jeg var skidesur”, har Monkees-sangeren sagt om den ellers så optimistiske sang. Ifølge The Kingston Trios hjemmeside var John Stewart omgivet af familie og venner, da han døde lørdag efter at være ramt af et slagtilfælde torsdag. Stewart blev 68 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *