Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Ukendt Runrig-sang

Hej Tor
02.11.07 var jeg til en fantastisk koncert med Runrig i NRGI Århus. Lige før pausen spillede de et stille nummer hvor kun Bruce Guthro var på scenen. Jeg kan ikke finde numret på nogle af mine Runrig plader og fik kun fat i noget af teksten ”climbe the higest mountin, …… the deepest wally, force the …. ocean ——all I want is to be right next to you. Måske det er en sang som Bruce Guthro har på én af sine egne plader – Håber du ved hvor jeg kan finde sangen.
Venlig hilsen
Jette Ax

Hej Jette
For at være helt sikker i min sag, allierede jeg mig med folkene bag runrig.dk, og der er vist ikke noget tvivl om, at nummeret, du efterlyser, er Every River, som indtil nu ikke er udgivet med Bruce Guthro som sanger. Den findes med den tidligere forsanger i Runrig, Donnie Monro, på pladerne Searchlight fra 1989 og Long Distance fra 1995. Du kan se hele teksten her og se en optagelse af nummeret fra Runrigs koncert i Berlin her. Ifølge mine “hjælpere” på runrig.dk arbejdes er der en DVD på vej fra gruppens store koncert ved Loch Ness i august, og når den kommer, kan du måske være heldig at kunne få Every River hjem i stuen i Bruce Guthros soloversion…
Med venlg hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *