Kategorier
Musiknyheder

Fame-fænomenet i Aalborg

Det er de færreste musikhistorier, der kan bryste sig af at have været en succes både på film, i tv, på scenen og på hitlisterne, men ikke desto mindre er det et sådan fænomen, der gæster Aalborg på søndag. Det var instruktøren Alan Parker, der i 1980 startede hele Fame-feberen med sin film om de unge og håbefulde stjernefrø på en skuespiller-, danse- og musikerskole i New York. En af de medvirkende dengang var sangerinden Irene Cara, der i rollen som Coco Hernandez lagde stemme til temasangen Fame, som siden hen blev fast ledetråd i de forskelligartede Fame-fortællinger.

I 1982 startede en længere tv-serie med andre medvirkende, og historien er også anderledes i den Fame-musical, som siden 1988 er blevet set af millioner af mennesker verden over. På søndag stiger dette antal endnu engang, når Fame-musicaltoget gør stop i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *