Kategorier
Musiknyheder

ABBA-musical i Jylland

På onsdag står nogle af Londons erfarne musicalstjerner på scenen til den første af tolv dages ABBA-feber i Horsens. Den internationale musicalsucces Mamma Mia er på besøg, så en stor gruppe danskere kan slutte sig til flokken af ca. 30 millioner mennesker, der på verdensplan har set forestillingen, der er bygget op over nogle af ABBAs mest kendte sange.

Titelmelodien er fra 1975 og havde ABBA-manageren Stig Anderson som en slags fødselshjælper. Han foreslog af og til udtryk og titler, som Björn og Benny kunne bruge i deres sangskrivning, og det var netop ham, der hyppigt brugte det italienske udtryk ”Mamma mia”, når han blev overrasket. Hans overraskelse blev til en sang, et hit, en musical og i den kommende tid en række festlige aftener i Forum Horsens.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *