Kategorier
Musiknyheder

Dave Clark Five-sanger død

Da engelske bands i 1960’erne tog USA med storm under samlebetegnelsen The British Invasion, var en af de mest populære grupper The Dave Clark Five. Rollen som forsanger lå hos Mike Smith, som døde i sidste uge. Smith var blandt andet ansvarlig for kvintettens største hit Glad All Over, som egentlig var et lille tyveri, for i forsøget på at finde en god titel at skrive en ny sang ud fra, bladrede han sine egne plader igennem. Her faldt han over titlen på Carl Perkins’ nummer Glad All Over og skabte derefter sin egen melodi hen over dette udtryk.

Mike Smith var for nylig blevet udskrevet fra hospitalet, efter at have været indlagt siden en ulykke i 2003. Senere på måneden skulle han have deltaget i ceremonien, når The Dave Clark Five optages i den prestigefyldte Rock’n’Roll Hall of Fame.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *