Kategorier
Musiknyheder

X Factor-Martin hos Queen

Det er ikke kun danske tv-seere og sms-skrivere, der er faldet for X Factor-deltageren Martin. Rygtet om det store talent er også nået frem til Queens guitarist Brian May, som nu omtaler Martin på sin hjemmeside. Her beder han folk om at holde øje med X Factor-favoritten, efter at han på nettet har set Martin synge Queen-nummeret Somebody to Love fra showet for nogle uger siden.

Sangen blev skrevet med Aretha Franklin i tankerne, er blevet fremført af blandt andre George Michael og Elton John, og indeholder i den originale Queen-version Freddie Mercury og Brian Mays stemmer mangedoblet for at give Somebody to Love den rette stemmepragt – så der skal virkelig noget særligt til, før en 15-årig knægt fra Ørum kan vække opsigt hos en af ophavsmændene selv…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *