Kategorier
Brevkasse

Spørgsål: To Know Him Is To Love Him

Hej Tor
Jeg leder efter den danske udgave af et hit skrevet af Dolly Parton. Udgivet på engelsk med flere kunstnere. To know him is to love him. Er sikker på, at den er lavet i en dansk version: Enhver der kender ham må da bare elske ham. Hvem har lavet den og ca. hvornår? Mener selv, det er sidst i 70’erne eller først i 80’erne.
Hilsen Mai-Britt

Hej Mai-Britt
Nummeret er faktisk skrevet af den legendariske producer Phil Spector, som gjorde den til et hit med The Teddy Bears i 1958. Men det er rigtigt nok, at Dolly Parton relancerede nummeret sammen med Emmylou Harris og Linda Ronstadt i 1987, og derudover har blandt andre The Beatles haft den på repertoiret som To Know Her Is To Love Her. Den danske udgave med tekst af Keld Heick hedder blot Enhver der kender ham, og den udkom i 1975 med Violetta og Tommy Seebachs Orkester.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *