Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Kvinden og blafferen

Hej Tor
Jeg har en sang på hjernen. Jeg vil tro den er fra først i 90’erne. Den handler om at hun samler en blaffer op, som hun har en én-gangsaffære med. Hun har en anden mand og vil derfor ikke have noget med ham at gøre, hvorfor hun stikker af uden at fortælle blafferen hvorfor. Så en dag møder hun ham og hun fortæller ham hvorfor hun bare gik. Jeg håber du kan hitte rede i min beskrivelse og komme med at bud! (forkortet, red.)
Med venlig hilsen
Marianne Jensen

Hej Marianne
Jo, jeg kan godt følge sporet, for det er All I Wanna Do Is Make Love to You med Heart. Det var dog ikke Heart-medlemmerne, der skrev sangen, men derimod Robert John “Mutt” Lange, som i mange år har arbejdet sammen med sin ven Bryan Adams og sin hustru Shania Twain. Egentlig havde han haft Don Henley i tankerne, men nummeret havnede hos Heart, der i 1990 fik et stort hit – og en del omtale på grund af historien i sangen.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *