Kategorier
Musiknyheder

Shania Twain skal skilles

Efter mere end 15 års professionelt og privat partnerskab går Shania Twain og hendes mand Robert ”Mutt” Lange fra hinanden. Der er ikke mange sladderdetaljer på nuværende tidspunkt, men nyheden om skilsmissen kommer ifølge AP fra pop- og countrystjernens egen pressesekretær.

Skilsmissen slår desværre også en smule skår i den meget populære kærlighedserklæring You’re Still the One, som Shania Twain udgav i 1997. Med 17 års forskel mellem sangerinden og produceren mødte de lige fra starten af deres forhold kritiske spørgsmål. For at vise omverdenen, at kærligheden var ægte, og ikke mindst at den kunne holde til modgangen fra omgivelserne, skrev de sammen sangen, der starter med ordene ”Looks like we made it, look how far we’ve come my baby”. Men nu går den ikke længere – og You’re Still the One klinger pludselig anderledes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *