Kategorier
Musiknyheder

Mabel bliver gendannet

Det er i år 30 år, siden drengene i bandet Mabel med lige dele charme og stortromme væltede det danske Melodi Grand Prix med Boom Boom. Oplevelserne fra dengang har længe blot været minder, men i morgen genopliver de fire fyre magien fra 1970’erne med en enkelt jubilæumskoncert.

Selvom deres Melodi Grand Prix-vinder fra 1978 måske ikke er et højdepunkt i dansk kulturhistorie, så var det ikke Hr. Hvem-som-helst, der havde været med til at give Mabel adgang til musikdysten. I bedømmelsesudvalget sad nemlig Dan Turéll – der måske faldt for den ungdommelige hverdagspoesi – sammen med blandt andre Preben Kaas og Jørgen Mylius. Det er biografen i Stenløse, hvor det hele startede for Mabel, der i morgen lægger hus til genoplivningen af Boom Boom og de andre hits fra dengang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *