Kategorier
Musiknyheder

Enrique i EM-finalen

Spanien har længe været sikret en plads i søndagens EM-finale – i hvert fald hvis man medregner opvarmningen til årets helt store fodboldbrag. Måske er det et udtryk for, at værtsnationerne Schweiz og Østrig ikke ligefrem vader i popstjerner i international klasse, når de har valgt at lade spanieren Enrique Iglesias optræde før selve finalen.

På den måde når Enrique også et stykke længere i sin ”fodboldkarriere”, end hans far Julio gjorde i sine unge dage. Før Julio Iglesias blev kendt som smørtenor og popstjerne var han nemlig talentfuld målmand på Real Madrids ungdomshold, men skaderne fra et trafikuheld tvang ham til skifte spor. Når hans søn Enrique optræder ved finalen på søndag, er det med den officielle EM-sang Can You Hear Me.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *