Kategorier
Musiknyheder

Spørgsmål: Jannik fra Popstars

Hej Tor
Jeg har i nogen tid nu, undret mig lidt over hvor Jannik Christensen fra tv-programmet Popstars er blevet af? Han blev jo henvist til en 2 plads af talentfulde Julie Bertelsen der har gjort det godt siden programmerne. Men hvor er Jannik? Og hvorfor fortsatte han ikke med at lave musik? Solgte hans album for lidt eller?
Venlig Hilsen
Michael Sørensen

Hej Michael
Jeg skal huske at sige, at Jannik blev nr. 2 i Popstars Showtime, da Maria Lucia vandt – mens Julie Bertelsen fik andenpladsen det år, hvor Jon løb af med sejren. Men jeg må desværre også fortælle dig, at jeg har ramt en blindgyde. End ikke EMI, der var Janniks pladeselskab, da han udgav albummet Frame No. 1, er klar over, hvor Jannik er i dag.
Med venlig hilsen
Tor Bagger