Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Freddie Mercury-hyldest

Hej Tor
Min datter mener at Queen lavede en hyldestsang til Freddy Mercury efter hans død. Ved du om det er tilfældet. Og i så fald, hvad er titlen på sangen.
Med venlig hilsen
Anita

Hej Anita
Din datter har ganske ret. Freddie Mercury døde i 1991, men det var først i 1997, at de resterende Queen-medlemmer udgav en decideret hyldestsang til deres afdøde forsanger. No-One But You (Only the Good Die Young) var egentlig tiltænkt en plads på en af Brian Mays soloplader, men efter lidt bearbejdning indspillede Queen den i fællesskab. Den findes på opsamlingen Queen Rocks som det eneste nye nummer. I kan også se musikvideoen på Youtube.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *