Kategorier
Musiknyheder

Dolly Parton på Broadway

Oprindeligt var ”9 to 5” titlen på en film og en sang med Dolly Parton, senere blev den til en tv-serie, og nu er 9 to 5 på vej til Broadway som musical. Filmen fra 1980, hvor Dolly Parton spillede sammen med Lily Tomlin og Jane Fonda, handler om tre kontorpigers kamp mod en ubehagelig chef, og historien er ifølge Gaffa.dk nu ved at blive omsat til de skrå brædder. Et af grundelementerne i Dolly Partons kendte titelsang er den tappende og klingende lyd af skrivemaskiner, men om dette kan anvendes i vores PC-tider knap 30 år efter filmpremieren, har musicalens bagmænd endnu ikke afsløret. Både den gamle titelsang og hele tyve nye 9 to 5-sange er med, når musicalen har premiere i april til næste år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *