Kategorier
Brevkasse

Jørgen, Noller og Cliff

På fredag kan Brødrene Olsen fremvise en ny CD, der blandt andet viderebringer en stor oplevelse for de to tidligere Grand Prix-vindere. Jørgen og Noller har fået selveste Cliff Richard til at medvirke på den nye plade, så deres tidligere udgivne Look Up Look Down nu er en duet med poplegenden. Ved Cliff Richards koncerter i Danmark for fem år siden fik Brødrene Olsen lejlighed til at give Cliff Richard et par af deres CD’er.

Senere fortalte Cliff på engelsk radio, at The Olsen Brothers var noget af det bedste, han havde hørt længe, og at de bare skulle ringe, hvis de en dag fik brug for en tredjestemme. Så det gjorde de. Resultatet af Jørgen, Noller og Cliffs møde på Cliff Richards vingård i Portugal kan høres på den nye CD Respect.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *