Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Sommerferiebussen

Hej Tor
For 30-40 år siden var der flere år i træk i DR TV et eftermiddagsprogram. Jeg tror det hed Sommerferie og værten hed vistnok Elith Nørreholm. Programmet havde en meget iørefaldende kendingsmelodi, men hvad hed melodien, hvem var kunstneren og kan versionen evt. stadig købes/skaffes?
Med venlig hilsen
Jens L

Hej Jens
Mon ikke du tænker på Elith Nørreholms Sommerferiebussen, der kørte rundt i landet i slutningen af 60’erne og starten af 70’erne. Den kække temamelodi var Magic Trumpet, også kaldet Happy Trumpeter (Magic Trumpet). Versionen fra Sommerferiebussen var med Los Mejicos, som jeg dog ikke har kunnet opdrive, men du kan købe komponisten Bert Kaempferts egen indspilning her samt høre en bid af en helt tredje version her.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *