Kategorier
Musiknyheder

Birthe Kjærs 40-års-jubilæum

Birthe Kjær kan i år fejre sit 40-års-jubilæum som ”Hele Danmarks Birthe” og har i den forbindelse netop udsendt en dobbelt-CD med numre fra hele karrieren. Selve årsdagen kan sættes til den 8. december 1968, hvor hun gik direkte ind som nr. 1 på Dansktoppen og vippede Johnny Reimar fra førstepladsen. Det var ellers netop Johnny Reimar, der gav Birthe Kjær chancen for en karriere, efter han en aften på spillestedet La Cabana i Århus havde oplevet hende som sanger i Peter Korys Kvintet. Han tilbød hende at indspille en dansk udgave af en tysk sang, hvilket gav hende det store gennembrud med Arrivederci Franz.

Den nye CD Birthe Kjær gennem 40 år indeholder også fire helt nye indspilninger, blandt andet en duet med Peter Frödin på klassikeren Can’t Take My Eyes Off Of You.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *