Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Classix Nouveaux

Hej Tor!
Jeg kunne se at du besvarer spørgsmål med en hvis sværhedsgrad, så jeg tænkte, du måske kunne hjælpe mig. Jeg søger et band der hed Classic Niveau (og det var ikke klassisk musik). Hvis jeg overhovedet husker korrekt, var det et tysk band, kom frem i de tidlige 1980’ere vil jeg tro, ejede en LP med dem. Hvis du kan hjælpe mig vil det være vildt, for har ledt min computer tynd og google med.
Med venlig hilsen
Jeannette

Hej Jeannette
Er du sikker på, at bandet hed Classic Niveau? For jeg har et spor, du kan følge, hvis gruppen, du husker, måske hed Classix Nouveaux? De var med i den første bølge af New Wave- og New Romantics-grupper, der også talte navne som Ultravox og Japan i starten af 80’erne. Et af deres mest kendte numre var Guilty, som du kan høre via her.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *