Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Irsk pausemusik

Hej Tor.
Jeg søger en titel, det må være med en irsk gruppe, som blev brugt i pausen ved et af Melodi Grand Prixene i Irland, jeg mener at gruppen blev kendt efter denne udsendelse. Numret er så vidt jeg husker temmelig langt og blev brugt som underlægningsmusik til en “tur rundt i Irland”. Er det noget du kan hjælpe mig med, så tusind tak.
Hilsen Hanne.

Hej Hanne
Irland var vært for Det Internationale Melodi Grand Prix flere gange i 1980’erne, men særligt en af “pauseunderholdningerne” satte sine spor. Den irske gruppe Hothouse Flowers fik en chokstart på deres karriere ved i pausen at optræde med nummeret Don’t Go, som blev deres store gennembrud. Du kan se og høre den her. Det var i øvrigt i 1988, hvor Celine Dion løb af med Grand Prix-sejren.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *