Kategorier
Musiknyheder

Svantes samlede – og lidt til

I 1973 udsendte Benny Andersen og Povl Dissing deres første fælles plade, og siden da er det blevet til mange folkekære udgivelser fra digteren og sangeren, både med og uden Svante. For at markere, at det i år er 35 år siden, udsendes deres syv plader i bokssættet Livet er ikke det værste man har.

Lige fra deres første LP Svantes viser har makkerparret været en stor succes. Selvom det måske overraskede nogen, kom det ikke bag på pladens producer Peter Abrahamsen. Han havde troet så meget på idéen, at han ligefrem havde solgt sin bil som en del af finansieringen af pladen. Bokssættet, der udkommer på mandag, indeholder også en DVD med filmen Da Svante Forsvandt fra 1975 med blandt andre Dissing og Andersen på rollelisten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *