Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Vennemindevej

Hej Tor
Jeg skriver til dig for at høre om du kan hjælpe mig med en dansk tekst til en melodi fra Tyskland, en jazz melodi fra 30erne. Den skulle hedde noget med Vennemindevej? Mon du kan hjælpe med hvem der har lavet den på dansk. Hvis du kan hjælpe vil jeg blive meget glad.
De bedste hilsener fra musiker
Villy Bendiksen i Hals

Hej Villy
Jeg vil tro, at du tænker på Lille Vennemindevej, der blev lanceret herhjemme allerede i 1920’erne. Så vidt jeg har kunnet opspore blev den danske version med tekst af Hans Hartwig Seedorf oprindeligt fremført i Scala Revuen i 1921 eller 1922 af Kiss Andersen og Harry Komdrup. Det er muligt at bestille både noder/tekst og grammofonplade hjem via biblioteket.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *