Kategorier
Musiknyheder

40 år med The White Album

Den 22. november 1968 blev en af rockhistoriens helt store plader udgivet, og 40-års-fødselsdagen fejres blandt andet af en lang række danske og udenlandske musikere i Forum Horsens. Arrangementet kaldes The White Concert, da fødselaren er det Beatles-album, der egentlig hedder The Beatles, men er bedst kendt som The White Album.

Oprindeligt var det ellers planen, at dobbelt-LP’en skulle have heddet A Doll’s House, men gruppen valgte den simple titel og det minimalistiske hvide omslag, for at pladen ville stå i kontrast til den lange titel og det detaljerige cover på Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band året forinden. DR1 sender lørdagens hyldestkoncert, hvor de gamle sange fremføres af så forskellige kunstnere som Gavin DiGraw, Bo Kaspers Orkester Michael Falch, Eric Gadd, Lars Lilholt, Outlandish og Mike Sheridan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *