Kategorier
Musiknyheder

Status Quo på banen i 40 år

Det latinske udtryk status quo bruges ofte om stilstand, hvilket ikke normalt er holdbart i musikbranchen. Ikke desto mindre kan det engelske rockband, der stadig turnerer med de gamle hits, i år fejre, at det er 40 år siden, deres første single udkom.

Egentlig er bandet endnu ældre, for i 1962 dannedes The Scorpions, der blev til The Specters, som skiftede navn til Traffic og senere Traffic Jam. I 1967 blev de atter omdøbt, og efter at have heddet The Status Quo en kort periode, brød de i 1968 igennem som Status Quo med Pictures of Matchstick Men. Jubilæet fejres med opsamlingen Pictures – 40 Years Of Hits og med en turné, der blandt andet bringer dem til Randers på lørdag og derefter videre til Herning, København og Odense.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *