Kategorier
Musiknyheder

Keith Richards fylder 65 år

Selvom han ikke ligefrem ligner en teenager længere, fejler energien ikke noget hos en af rockens grand old men. Rolling Stones-guitaristen Keith Richards fylder torsdag den 18. december 65 år, og det meste af hans livshistorie er vævet ind i Mick Jaggers.

De to mødtes i et tog i 1961 og faldt i snak om de LP’er, Jagger havde med. Keith Richards blev overrasket over at møde en, der ikke bare delte hans kærlighed til amerikansk blues og rhythm’n’blues, men også var i besiddelse af specialimporterede plader fra USA, som ellers var meget sjældne i England. Richard kom hurtigt med i Jaggers band Little Boy Blue and the Blue Boys, inden de dannede det rigtige Rolling Stones. Resten er historie – og en meget lang en af slagsen efterhånden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *