Kategorier
Musiknyheder

Eartha Kitt er død

I mange år var hun en forførende diva og en populær sangerinde, men i julen forstummedes Eartha Kitts stemme. Sangerinden, der døde efter længere tids kræftsygdom, er i netop juledagene år efter år fast inventar på juleplader og i radioprogrammer, for i 1953 indspillede hun som en af de første et julehit, der ikke var sødt og nostalgisk, men derimod sensuelt og åbenlyst materialistisk. Det var nemlig hende, der oprindeligt lavede den æggende Santa Baby, som siden hen er indspillet af blandt andre Madonna og Kylie Minogue. Eartha Kitt, der også blev kendt for sange som My Heart Belongs to Daddy og Just an Old Fashioned Girl og for sin Catwoman-rolle i Batman-tv-serien, blev 81 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *