Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Guantanamera

Hej Musikbrevkasse
Jeg ville gerne skaffe sangteksten til en gammel populær sang på spansk, som alle kender (jeg tror den er latinamerikansk). Jeg har prøvet at skaffe den over internettet, på det dominerende omkvæd i sangen “quanta na mera”, men det er helt umuligt. I stedet kommer der mange på videoer der synger den, men det får jeg ikke teksten på tryk af (på spansk). Jeg håber I kan hjælpe?!
Tor E. Kaiser

Hej Tor
Problemet er, at sangen ikke hedder Quanta Na Mera, men Guantanamera. Det er formentlig den mest kendte cubanske sang, og den stammer helt tilbage fra 1920’erne. I 1960’erne hjalp blandt andre Pete Seeger med at udbrede den i ikke-spansktalende kredse. Du kan finde både de spanske vers og en engelsk forklaring af teksten her.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *