Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Anna Maria Lena

Hej Tor
Kan jeg få dig til at finde følgende melodi: Den hedder noget med Marie-Elena og er fra europæisk grandprix i 1984. Jeg har et barnebarn der blev født det år og hun er døbt Marie-Elena. Hvilket land og hvem synger den? Kærlig hilsen og tak hvis du vil svare mig.
Ketty Hansen

Hej Ketty
Sangen hedder helt præcist “Anna Maria Lena” og var Cyperns bidrag fremført af Andy Paul. Hvor mange, der husker den i dag, er ikke let at vide, men dengang fik den 10 point fra Danmark ud af dens i alt 31 point. I øvrigt var sangen det første – uofficielle – hit for de engelske hitmagere og producere Stock/Aitken/Waterman, som senere stod bag bl.a. Rick Astley, Kylie Minogue og Bananarama. De er dog ikke krediteret for nummeret, for som ikke-cyprioter kunne de ikke officielt deltage Cypern. Du kan genhøre sangen på Youtube.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *