Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: The Wolfgang

Hej Tor
Jeg sætter dig lige på en opgave med at spore et 80’er band, vistnok fra Horsens, ved navn The Wolfgang. De havde i 1982 et lille hit (det må det have været, da jeg ikke kan finde andre der kan huske det i min omgangskreds) som hed “Sweet little maybeline” som startede med et fløjtende tog der buldrer forbi. Mit spørgsmål er om det er muligt at købe nogen steder, og helst som mp3, da min vinylfræser er afgået ved døden.
Med venlig hilsen
Morten Pedersen

Hej Morten
Jeg må indrømme, at jeg ikke selv kan huske The Wolfgang, i hvert fald ikke uden at høre eller genhøre dem. Jeg har dog alligevel fundet et vigtigt spor i din efterlysning, for singlepladen Sweet Little Maybeline står i på et af de danske biblioteker. Du kan derfor bestille den hjem via bibliotek.dk. Den er godt nok på vinyl, men hvis lysten til at genhøre den er stor nok, finder du nok en løsning på dét problem.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

En kommentar til “Spørgsmål: The Wolfgang”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *