Kategorier
Musiknyheder

Stevie Wonder hjem i stuen

For alle, der missede efterårets store Stevie Wonder-koncert i Aalborg – og for de koncertgængere, der gerne vil genopleve lidt af stemningen – er der snart mulighed for at få den store pop- og soulstjerne hjem i stuen. Stevie Wonder udsender nemlig for første gang en officiel live-DVD, og her kan hans fans nyde optagelser fra koncerterne på O2 Arena i London sidste efterår. Ud over de mange hits, han også leverede i Aalborg, kunne publikum til disse koncerter opleve et britisk medley med London Bridge Is Falling Down, Fool on the Hill, I Want To Hold Your Hand og Satisfaction. Dette medley er med på den nye koncert-DVD Live at Last, der udkommer i næste uge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *