Kategorier
Musiknyheder

De store fede slangers slagsmål

Den seneste uge har man kunnet følge en bizar kamp i medierne mellem de hidtidige medlemmer af Big Fat Snake. De to stiftere Peter Viskinde og Anders Blichfeldt skændes om, hvem der har smidt hvem ud af bandet, og hvem der kan spille videre under navnet Big Fat Snake. En tidligere bassist har endda hævdet, at det er ham, der altid har haft tilnavnet Big Fat Snake på grund af venners kommentarer i diverse omklædningsrum. Gruppens navn kan dog også spores tilbage til Bob Dylan-sangen Wiggle Wiggle fra 1990, hvor han afslutningsvis synger ”Wiggle wiggle wiggle, rattle and shake, wiggle like a big fat snake”. Og for tiden spræller musikerne ganske som i Bob Dylans ”dåbssang”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *