Kategorier
Musiknyheder

Tiden går for Time After Time

I denne uge er det 25 år siden, verden første gang hørte en af pophistoriens smukkeste sange. Cyndi Lauper og hendes musikere havde i måneder arbejdet på at skrive, arrangere og indspille hendes debutplade. Det hele var egentlig på plads, da produceren anmodede om en enkelt sang mere, så Cyndi og en af de andre musikere blev i studiet efter lukketid for at knokle videre. I en tv-oversigt havde hun set omtalen af en ældre film om en mand, der opfinder en tidsmaskine, og filmtitlen Time After Time satte sangskriverprocessen i gang. Alle andre sange på debutpladen var blevet til gennem en proces med udkast og demoversioner, men med Time After Time var der ikke tid til andet end at gå direkte i studiet. Når man hører det store hit fra 1984, er det således Cyndi Laupers første fortolkning af den dengang helt nyskrevne sang.

Cyndi Lauper har for nylig annonceret, at hun optræder på Train i Århus i juni, og billetterne blev sat til salg tidligere på ugen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *