Kategorier
Musiknyheder

Nyt fra Poul Krebs

Han får sikkert at høre for, at hans nye udgivelse er en aprilsnar, men ikke desto mindre udkommer Poul Krebs’ nye album onsdag den 1. april. Meget er sket, siden Krebs for 30 år siden debuterede med pladen Efter stormen, blandt andet hans egen medbestemmelse over processen. I 1979 var det en drøm for ham at få lov at indspille en plade, men som han selv har sagt, har drømme det med at fungere bedst, inden de går i opfyldelse.

Blandt andet fik han dengang ikke lov til at bruge de musikere, han gerne ville i modsætning til nu, hvor han har haft sit faste hold af musikere med i Los Angeles for at indspille den nye plade Angeleno Road (Lige ved siden af virkeligheden). Albummet er opkaldt efter den lille gade Angeleno Road, som de hver dag krydsede for at komme til studiet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *