Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: There Goes My Everything – på dansk

Hej Tor
Kan du hjælpe mig med den danske tekst til “There goes my everything”. Tekst og musik af Dallas Frazier. Jeg husker lidt af omkvædet fra den danske tekst: “Du er min grund til at leve”.
På forhånd tak.

(3. maj) Hej!
Her er en af de sager, der generer mig, for jeg synes at kunne høre den danske version for mit indre øre, men kan ikke nå frem til et svar. Jeg kaster derfor spørgsmålet videre til de altid årvågne læsere. Den engelske There Goes My Everything kan høres her.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

(10. maj) Der er kommet en del input. Svarene har peget i flere retninger, men et par præcise oplysninger fra bl.a. Agnes og Joan har gjort det klart, at nummeret er indspillet af Eugen Tajmer. Han udsendte “Der går mit et og alt” i 1979, men den findes også på hans CD “Tænk hvor lidt man dog forstår” fra 1998. Nummeret kan endda købes på nettet i bl.a. TDC’s musikbutik. Tak for de mange henvendelser!

Med venlig hilsen
Tor Bagger

3 kommentarer til “Spørgsmål: There Goes My Everything – på dansk”

Noget siger mig, at sangen på dansk – li’som på engelsk – også synges som et gospelnummer. Jeg mener, at Georg Julin havde et eller andet med det at gøre.

Hej, jeg mener at det sangen: Der går mit et og alt med Eugen Tajmer, fra et album som hedder: Tænk hvor lidt man dog forstår, fra 1998

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *