Kategorier
Musiknyheder

Eminem gør comeback

Han er formentlig den største rapstjerne nogensinde, og selvom han for nogle år siden trak sig tilbage, har Eminem ombestemt sig og udsendt et nyt album. Pladen Relapse, der udkom i sidste uge, er den første i fem år fra rapperen, der er kendt for hits som The Real Slim Shady, Stan og Lose Yourself. Egentlig er den 36-årige rapper døbt Marshall Bruce Mathers III, og det lidt prætentiøse borgerlige navn er grundlaget for hans alias, Eminem. I teenage-årene brugte han initialerne M&M som kunstnernavn, inden han omformede bogstaverne til lydordet ”Eminem”.

Den genopstandne rapstjerne og hans producer har i øvrigt været så produktive på det seneste, at der efter planen skulle udkomme en Relapse 2-plade allerede sidst på året.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *